Inele

Afiseaza filtre
65 Lei Fără TVA: 65 Lei
40 Lei Fără TVA: 40 Lei
85 Lei Fără TVA: 85 Lei
85 Lei Fără TVA: 85 Lei
55 Lei Fără TVA: 55 Lei
60 Lei Fără TVA: 60 Lei
115 Lei Fără TVA: 115 Lei
70 Lei Fără TVA: 70 Lei
55 Lei Fără TVA: 55 Lei
70 Lei Fără TVA: 70 Lei
40 Lei Fără TVA: 40 Lei
35 Lei Fără TVA: 35 Lei
105 Lei Fără TVA: 105 Lei
60 Lei Fără TVA: 60 Lei
60 Lei Fără TVA: 60 Lei
50 Lei Fără TVA: 50 Lei
60 Lei Fără TVA: 60 Lei
45 Lei Fără TVA: 45 Lei
40 Lei Fără TVA: 40 Lei
45 Lei Fără TVA: 45 Lei

La Hypnotica.ro găsești cele mai frumoase modele: inel argint si inele logodna

  Inel argint si ... proprietățile binefăcătoare ale pietrelor prețioase ! Bijuteriile de argint au fost cunoscute și exploatate din cele mai vechi timpuri. De la aspectul doar pentru distracție al inelelor de dispoziție până la amulete concepute pentru a evita anumite pericole, cu siguranță nu este greu să găsești bijuterii care să reprezinte puteri mistice.
  Orice vânzător de pietre prețioase o să îți povestească de fiecare dată despre puterile binefăcătoare pentru sănătate. Există o lungă istorie a credințelor care sunt create în jurul puterilor de vindecare ale pietrelor și metalelor. Regii, de exemplu, purtau pe coroane pietre prețioase nu numai ca simboluri ale bogăției și puterii, ci și ca protecție împotriva bolilor și a răului.
  Deci, ce beneficii poate avea, dacă există, vreo bijuterie? Există totuși o legătură între puterea credinței și autosugestia mentală, dar puterea lor asupra sănătății trebuie testată de fiecare individ în parte.

Beneficiile pentru sănătate ale purtării bijuteriilor din argint, precum un inel argint

  Purtarea bijuteriilor de argint sau a unui inel argint se face încă din copilărie, iar prima împărtășanie a copilului tot din argint este făcută. Argintul a depășit acum aurul în popularitatea sa ca bază metalică pentru bijuterii datorită combinației dintre preț, valoare și aspect. Dar beneficiile sale se extind dincolo de accesibilitate și estetică. Ca metal, argintul are beneficii semnificative pentru sănătate, care au fost folosite de secole. Argintul are un istoric dovedit ca agent antibacterian puternic care combate infecțiile și ajută la prevenirea răcelii și a gripei, vindecarea rănilor și multe altele.
  Argintul ajută, de asemenea, la reglarea și circulația internă a căldurii. Mulți au raportat îmbunătățiri ale nivelului de energie și echilibrul stărilor sufletești după ce au purtat argint, deoarece proprietățile sale naturale pot compensa afară tulburările electrice, pot îmbunătăți circulația și echilibrul total al temperaturii corpului și pot ajuta la menținerea curățeniei și a imunității.

  Argintul are o istorie lungă în domeniul antibioticelor și sterilizării , multe femei și bărbați purtând bijuterii din argint pentru a evita infecția, simptomele de gripă și orice alt virus, bacterii, etc. Acest beneficiu pentru sănătate este unul dintre motivele pentru care aleg mulți producători să facă din argint dispozitive și instrumente medicale. De asemenea, argintul menține elasticitatea vaselor de sânge, ceea ce îi permite să joace un rol în formarea și vindecarea oaselor, precum și în întreținerea și repararea pielii.
  În cele din urmă, argintul are un beneficiu direct tangibil în a ne ajuta să evităm substanțele potențial toxice - ca un metal, argintul reacționează și capătă culoare atunci când întâlnește multe alte substanțe chimice care sunt toxine cunoscute. De exemplu, dacă bijuteriile tale din argint devin albastre atunci când îl porți prea mult timp, acest lucru ar putea indica prezența nivelurilor crescute de sodiu în corpul tău.

  Unele persoane poartă măști de somn căptușite cu argint pentru a-și îmbunătăți odihna de noapte sau mănuși căptușite cu argint care se pot purta în timp ce tastați la laptop pentru a perturba transmiterea semnalelor electronice de la tehnologie în corp. Industria cosmetică folosește, de asemenea, în compoziția unor măști pentru față argint.

  Designerii de modă, fiind la curent tot timpul cu noile tendințe ale oamenilor, au început chiar să exploreze conceptul de încorporare a acestui metal prețios în materialele vestimentare, astfel încât oamenii să se poată bucura de numeroasele beneficii pentru sănătate ale argintului zilnic. Ionii de argint încărcați pozitiv creează un câmp conductor care reflectă radiațiile electromagnetice îndepărtate de corp, stimulează conductivitatea naturală a organismului și îmbunătățește circulația sângelui, menținând echilibrul temperaturii corpului și sănătatea generală.

 

Poartă inele de argint pentru a scăpa de anxietate

  Multe persoane apelează în ultimul timp la ședințe de meditație, yoga, stabilitate emoțională și alte tehnici de calmare pentru a reduce anxietatea. Anumite tipuri de bijuterii pot fi, de asemenea, purtate pentru a preveni anxietatea și re-centrarea. Bijuterii de argint, inelele în principal, cele care prezintă o bandă exterioară care se învârte liber în jurul inelului interior, s-au dovedit a avea un efect calmant care ajută la combaterea anxietății prin mișcare repetitivă.
  Cei care suferă de anxietate își pot roti liniștit inelul de argint pentru a ajuta la combaterea simptomelor chiar și atunci când se află într-un spațiu public, aglomerat. Dacă doriți să vă ameliorați anxietatea cu bijuterii din argint, țineți cont de aceste sfaturi. Încercați diferite piese de bijuterie până când veți găsi unul care funcționează pentru dvs. De exemplu, dacă un inel de argint nu ajută, încercați în schimb o brățară de argint sau un colier.

  Ceea ce funcționează pentru o singură persoană nu va funcționa pentru toată lumea. Este mai bine să apelați la bijuteriile dvs. de argint imediat ce începeți să simțiți o strângere în mușchi sau o creștere a ritmului cardiac, în loc să așteptați ca simptomele de anxietate să devină mai severe. În acest fel, este posibil să fiți capabili să se agraveze înainte ca acestea să apară.
  Alege o piesă de bijuterie care îți place. Această piesă poate servi un scop special, dar asta nu înseamnă că nu poate fi elegant. Alege o bijuterie de argint pentru ați întregi garderoba. Indiferent dacă credeți din tot sufletul în toate beneficiile argintului sau pur și simplu vă bucurați de orice bijuterie de argint pe care o purtați, nu puteți nega faptul că purtarea de bijuterii din argint este, posibil, un mod plăcut estetic.

Ce trebuie să știi înainte să achiziționezi un inel de logodna de argint

Este important să vă amintiți că aceasta achiziție este una din cele mai speciale. Un inel logodna este ceva ce veți purta în fiecare zi pentru tot restul vieții! Și ar putea chiar să devină o moștenire pe care o veți transmite copiilor și nepoților. Cel puțin, este cu siguranță una dintre cele mai importante piese de bijuterie pe care le vei deține vreodată. Inelul de logodna este primul lucru care cimentează, conform tradiției o relație. Și când vine vorba de a decide cât să cheltuiți depinde de fiecare cuplu individual.
  Magazinul online argint Hypnotica.ro care îți pune la dispoziție cele mai frumoase modele de inele logodna fabricate 100% din argint cu puritate 925. Arata-i cat o iubești cu un inel din colecția noastră și te asigurăm ca va fi un moment pe care nu îl va uita niciodată.

  Dacă preferi alte pietre în afară de cele asemănătoare diamantelor, noi, cei de la Hypnotica.ro am conceput multe inele de logodna frumoase, folosind pietre într-o mare varietate de culori. Acum că vă veți purta inelul de argint în mod regulat, trebuie să găsiți o piesă care să se potrivească bine.
  Nu alegeți un inel foarte strâns sau prea larg - recomandam sa testați inelul înainte de a vă investi banii. Degetul își poate schimba circumferința de-a lungul timpului sau chiar si pe parcursul unui an, iar inelul de argint s-ar putea sa suporte modificări. Vorbiți cu bijutierul și asigurați-vă că vă poate modifica la comanda inelul achiziționat. Felicitări! Ați achiziționat inelul de logodna perfect! Acum trebuie să vă gândiți cum intenționați să răspundeți la marea întrebare!

  La Hypnotica.ro avem inele de argint adaptate fiecărui tip de ținută
  Deoarece argintul este foarte moale și maleabil, este adesea utilizat pentru lucrări fine de detaliu care necesită forme elaborate, cum ar fi filigrane, noduri sau matrițe. Cele mai complexe inele de logodna celtice sunt adesea confecționate din argint, deoarece poate fi ușor modelat. Chiar și multe inele din aur folosesc decorațiuni de argint pentru elemente de design unice, creând un inel în două tonuri cu un interes deosebit de vizual.
  Un inel de argint nu trebuie neapărat sa aibă un simbolism profund. Acestea pot fi achiziționate pur si simplu ca inel la modă, adaptat fiecărui tip de ținute. De ce sa nu te răsfeți chiar tu singura cu o atenție prețioasă de pe site-ul nostru? Se spune ca cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ti le faci singura, pentru ca numai tu știi ce ți-ar plăcea cel mai mult sa porți. Fiecare femeie este diferita in ceea ce privește stilul, materialele pe care le prefera, combinația de culori si jocul de modele combinat cu ținuta pe care alege sa o poarte la diferite ocazii.

inel argint
inele logodna