Barbati

Afiseaza filtre

Nu sunt produse în această categorie.

Cele mai frumoase modele de bratari barbati te asteapta la Hypnotica.ro!

  Bratari barbati pot ascunde un truc foarte eficient în ceea ce privește alegerea acestora... este vorba chiar de alegerea celor mai simple modele! O bratara barbateasca ar trebui să se potrivească stilului personal. Nu depuneți efort pentru a purta bijuterii, așa că alegeți acele bratari barbati pe care le veti purta regulat și se vor potrivi cu garderoba dumneavoastră. Investiți în brățări de calitate, cu condiția să le purtați zilnic. Nu fiti influentati de prețuri mari, deoarece bijuteriile mai ieftine pot fi foarte la moda.
  Pare evident, dar nu uitați că brățara ar trebui să se potrivească cu aspectul general. O brățara cu mărgele este foarte potrivită pentru a fi purtată în viața ta de zi cu zi, dar este nu este la fel de potrivită pentru a fi purtată la evenimente formale. Pentru astfel de ocazii este mai bine să alegeți bijuterii metalice clasice - aur sau argint.

  Acestea sunt cele mai tradiționale brățări bărbăți.
  Brățări bărbați piele. Pielea este materialul excelent pentru uzura de zi cu zi. Dacă alegeți corect brățările din piele, ele arată frumos și elegant. Este mai bine să alegeți o brățară din piele de nuanță închise. Un negru, maro închis, visiniu sau smarald arată cel mai bine. Universale sunt brățările subțiri din piele care se îmbină perfect cu ceasul. Bratarile din piele arată grozav când sunt purtate fără alte bratari sau ceasuri, dar totodată pot fi combinate și cu alte brățară, precum ar fi brățările din mărgele spre exemplu.
  Brățările de bărbați precum cele din piele, sunt cea mai bună alegere a unui accent fresh pentru un costum casual. Alegeți nuanțe maro și alte nuanțe naturale, astfel încât brățara să poată fi purtată cu o varietate de haine.

  Perlele de lemn pot părea cochete, dar folosiți-le cu grija. Dacă mărgelele din lemn sunt prea mari, un astfel de accesoriu va părea dezordonat. Este mai bine să alegeți mărgele rotunde mai mici, astfel încât brățara barbateasca să se potrivească cu mai multe haine și ceasuri.
  Bratari barbati cu ancore. Popularitatea stilului marin se manifestă nu numai în îmbrăcăminte. Doar asigurați-vă că ancorele nu sunt prea mari sau vulgare. Și amintiți-vă, acesta este doar un accesoriu. Brățările cu ancore pot fi de orice culoare, așa că acordați atenție opțiunilor mai luminoase și mai „vii”. Acest lucru vă va face aspectul mai captivant și memorabil. Alegeți nuanțe de roșu aprins, cobalt, verde iarbă sau maro de cupru. Ancorele de aur accentuează cel mai bine pielea bronzată. Includerea elementelor de frânghie într-o brățară este o idee minunată! La fel ca toate celelalte motive asociate navigației.

  Bratari barbati din aur. Aurul se potrivește foarte bine tonurilor de piele mai închise. Funcționează excelent cu culorile tradiționale. Pentru un bărbat care preferă albastru închis, aurul este cea mai bună alegere. Aurul este potrivit pentru evenimente cu un anumit cod vestimentar, pentru evenimente formale și semi-formale. Vă rugăm să rețineți că brățara de aur trebuie să fie subțire și simplă. Când puneți o brățară de aur, nu ar trebui să atrageți prea mult atenția asupra încheieturii mâinii. Totul trebuie să fie echilibrat, brățările ar trebui să fie simple și de bună calitate. Aurul real este o investiție grozavă în cazul în care doriți să cumpărați o bijuterie pe care o veți purta mult timp. O brățară îngustă din aur este simplă și cu gust!

  Brățări bărbați din argint. Pentru majoritatea bărbaților, argintul este cea mai bună alegere. De ce este atât de iubit argintul? Se potriveste pielii de diferite nuante si poate fi combinat atât cu haine casual, cât și cu haine formale. Pentru uzura de zi cu zi, argintul arată destul de simplu și se integrează perfect într-un aspect relaxat. Cu o ținută mai elegantă, argintul poate sublinia imaginea aleasă, arată excelent atât cu nuanțe închise, cât și luminoase. Bratara din argint se combină perfect cu costumele de birou. Atunci când alegeți o brățară de argint, trebuie să respectați clasicii - alegeți produse netede care vor arăta cel mai bine cu hainele și ceasurile.

Cum porți o bratara barbateasca care se asorteaza cu orice fel de outfit?

  Mulți bărbați nu poartă brățări, considerând că acest accesoriu este în special feminin. Totusi, bratara barbateasca devine din ce în ce mai populara. Cum alegi stilul tău și-l porți corect, afli direct de la noi!
  Bratarile barbatesti pot fi realizate in stiluri complet diferite. Exact în aceeași diversitate de stiluri brățările bărbătești pot fi asortate și purtate. Ele se caracterizează prin simplitate elegantă, reținere și minimalism. Anume grație acestor caracteristici brățările sunt atât de populare în prezent!
  De regulă, aceste accesorii sunt realizate din argint, piele, oțel, aur, pietre semipretioase sau dintr-o combinație a mai multor tipuri de materiale. În același timp, cu cât este mai scump materialul din care este făcută brățara barbatească, cu atât arată mai solid. Cu toate acestea, nu ar trebui să cumpărați accesorii care nu se potrivesc cu poziția și starea dvs.: brățările ar trebui să se potrivească stilului hainelor bărbatului și personalitatii sale.

  Brățările bărbătești pot fi purtate pe rând sau mai multe simultan. Important este să se combină între ele și să se potrivească cu stilul proprietarului lor. Cu alte cuvinte, în mod ideal, bratarile ar trebui să se asorteze cu purtatorul și stilul de viață pe care îl are acesta.
  Brățările pot fi combinate și cu ceasuri. În acest caz, ar trebui să acordați atenție culorii tuturor accesoriilor - ceasurilor, manșetelor și verighetelor. Dacă sunt confecționate din metale de aceeași culoare, atunci acest lucru este destul de ok, dar dacă acestea diferă unele de altele, este mai bine să vă revizuiți alegerea. Pe lângă aceasta, o brățară barbateasca selectată în mod necorespunzător poate strica impresia chiar și de la cel mai scump ceas.

  Notă importantă: brățările din metale pot deteriora suprafața ceasului. Pentru a evita o astfel de problemă și a păstra accesoriul intact, purtați două brățări în același timp: una metalică, cealaltă din piele. Brățara din pielea trebuie să fie cu siguranță între ceas și brățară din metal.
  O soluție universală în codul vestimentar de afaceri sunt brățările din piele pentru bărbați care se îmbină perfect cu ceasul. Culoarea brățării trebuie să fie asortată cu culoarea brățării ceasului. În această versiune, brățările pentru bărbați pot fi purtate atât ziua cât și seara.
  O altă soluție universală sunt brățările bărbați din argint și oțel. Astfel de accesorii sunt perfecte atât pentru stilul business cât și pentru cel sportiv. Sunt confortabile, practice, elegante și, în același timp, simbolizează masculinitatea. Dacă aceste brățări sunt decorate cu gravură sau pietre, atunci ele fac parte din categoria bijuteriilor de ocazie.

  Bratarile de aur pentru barbati arată frumos cu condiția că sunt bine asortate în culori și stil cu ceasul. Cu toate acestea, aceste accesorii nu sunt întotdeauna potrivite. Conform regulilor etichetei, acestea sunt purtate de obicei seara și la ocazii speciale.
  În antichitate, brățările pentru bărbați erau considerate nu doar un accesoriu. Pentru multe popoare, ele simbolizau curajul și maturitatea unui om, precum și disponibilitatea lui de a lupta. Războinicii au purtat brățări nu numai pe încheieturi, dar și-au decorat antebrațele și chiar gleznele picioarelor pentru a le proteja de săgețile inamicilor. Foarte des, brățările erau decorate cu diverse simboluri și serveau ca amulete. Ulterior, brățările au devenit un indicator al prosperității: au fost purtate mai ales de oameni bogați și nobili, demonstrându-și astfel statutul și apartenența la un anumit cerc.

  Indiferent de modul în care intenționați să purtați o brățară bărbătească, în magazinul Hypnotica.ro vă bucurați de un vast sortiment de brățări, iar despre 2 dintre produse vă povestim mai jos.

Tipuri de bratari barbati care sunt un must-have in orice anotimp sau la orice ocazie!

  Varietatea de brățări bărbați și femei, prezentate în magazine astăzi, este pur și simplu uimitoare. Nu este surprinzător, deoarece brățările decorate cu produse elegante de design nu atrag doar atenția, dar demonstrează și bunul gust al purtatorului său, personalitatea și simțul stilului.
  Astăzi, există un număr foarte mare de brățări diferite, fiecare având propriile sale caracteristici distinctive. În acest subcapitol, vom vorbi mai detaliat despre tipurile acestor accesorii masculine și feminine, precum și caracteristicile lor.
  Indiferent de forma sa, brățările sunt împărțite în mai multe subcategorii. Ele diferă unele de altele în stil, material de fabricație, mecanism de blocare, tip de construcție și lățime.
  Stil. În funcție de stil, brățările pot fi împărțite condiționat în patru tipuri:
  ● elegant clasic;
  ● casual;
  ● sport;
  ● motociclist (gotic).
  Lăţime. În funcție de lățime, tipurile de brățări bărbați se împart în modele înguste, largi sau mijlocii.

  Material. Printre cele mai obișnuite materiale care realizează brățări bărbați sunt:
  ● metalul (în special oțelul);
  ● materialele textile (șireturi, fire, panglici);
  ● cauciucul;
  ● pielea;
  ● tungstenul;
  ● ceramica;
  ● siliconul;
  ● plasticul;
  ● margelele;
  ● lemnul;
  ● piatra;
  Construcție. Toate brățările sunt împărțite structural în forme moi și dure.
  La rândul său, accesoriile moi sunt împărțite în:
  ● planor (toate părțile produsului sunt interconectate cu balamale sau arcuri);
  ● răchită (este un ornament openwork țesut din diverse materiale);
  ● sub forma unui lanț (compus dintr-un număr mare de legături întrețesute).

Bratari barbati cruciuliță și bratari Barrels sunt doua din modelele cele mai populare pe Hypnotica!

  Indiferent de ce formă de creștinism urmează o persoană, o cruce are un sens profund. Aceasta amintește individului că este iubit și că niciodată nu va fi singur. Purtarea acestui lucru îi poate ajuta să treacă de ziua lor sau de o perioadă dificilă în viață.
  Aceiași indivizi ar putea inspira neintenționat pe alții. În timpul zilei, un coleg de serviciu, un prieten sau altcineva ar putea veni cu accesoriu si sa demonstreze bun gust in alegeri si stil. Astfel, bratari barbati cu cruciuliță sunt o soluție perfectă pentru cei care doresc să combine manifestarea unui sentiment religios cu tendințele moderne de modă de înaltă calitate. Crucea de botez nu este un decor. Acesta este un lucru intim care nu este obișnuit să demonstreze lumii întregi.

  Dar dacă vrei să subliniezi că credința nu este o frază goală pentru tine și, în același timp, dorești să păstrezi secretul crucii care ți-a fost dat la botez, alege o brățară cruciuliță. Lanțuri masive cu cruci sau imagini cu icoane sunt un lucru al trecutului. Accesoriile minimaliste sunt la ordinea de zi. Asa este bratara cruciuliță. Accentuează-ți individualitatea, transmite tuturor un mesaj despre lumea ta interioară, achiziționând o brățară cruciuliță pe site-ul Hypnotica.ro.
  Brățara Barrels reprezintă o adevărată frumusețe prismatică a structurii cristaline. Această brățară superbă este o formă care subliniază bărbăția persoanei care o poartă și arată foarte bine pe încheietura mâinii. Numeroasele avantaje pe care le posedă brățara Barrels, fiind combinate cu raportul optim preț-calitate o fac foarte atractivă. O puteți comanda chiar acum accesând https://www.hypnotica.ro/bratari/barbati/bratara-barrels !

bratara barbateasca
bratari barbati